New Features

Det er med glæde at IDEXX Animana og SkyVets kan fortælle om v2.12. I denne version er der kommet flere nye funktioner og forbedringer – nogle af disse er fremhævet for dig herunder. For mere information, kontakt venligst SkyVets support på 8988 4166 eller support@skyvets.com.

  • The new look of Animana – Animana introduces a new look!
    Vi giver dig muligheden for at prøve vores nye look (brugerflade). For at aktivere det, gå til ekstra> brugerindstillinger> brugerdata> UI indstillinger (note: Du kan til en hver tid skifte mellem de to typer brugerflader). Når du skifter til den nye look første gang, vil du automatisk blive tilbudt en guided tur rundt på hovedmenuen. I vidensdatabase artiklen Nyt UI, vil du også kunne få et smugkig af de vigtigste områder. Om et par måneder, vil den gamle brugerflade stille og roligt blive faset ud og den nye vil blive standarden for alle kunder.
  • Nyt produkt komponent (NPC)
    Vi har arbejdet hårdt for at forbedre din daglige arbejdsgang, specielt med måde hvorpå du arbejder med produkter. Med henblik herpå vil vi lancere den nye produkt komponent (fx når der tilføjes produkter til en paptient). Disse ændringer vil strømline den nye brugerflade og gøre det lettere og hurtigere at tilføje produkter. For mere information og et smugkig, gå til videndatabase artiklen: Nyt produkt komponent.