Nye funktioner (version 2.8)

New Features

Det er med glæde at IDEXX Animana og SkyVets kan fortælle om v2.8. I denne version er der kommet flere nye funktioner og forbedringer – nogle af disse er fremhævet for dig herunder. For mere information, kontakt venligst SkyVets support på 8988 4166 eller support@skyvets.com.

 • To vejs kommunikation med IDEXX VetLab udstyr.
  Det er nu muligt for Animana at have en tovejsforbindelse med IDEXX VetLab pakke af in-house analyseapparater. Du skal stadig finde patienterne frem på Vetlab Station, men nu slipper du for selv at indtaste dem, de skal kun vælges fra listen af ventende lab.request  og derefter startes analysen. Resultaterne sendes efterfølgende direkte i patientjournalen. Denne funktion er på nuværende tidspunkt i beta-test. Ønsker du at være en del af beta testen, kontakt venligst SkyVets support. Det er nødvendigt at have en IDEXX VetLab Station forbundet med SmartService.
 • Lås for redigering af finansial information
  Vi har udviklet en ny indstilling, der gør det muligt at låse for redigering og sletning af vigtige finansielle områder. Ønsker du denne lås slået til, kontakt da venligst SkyVets support. Når låsen er slået til er det ikke muligt for brugere at:

  • tilføje eller slette produkter på en lukket faktura
  • redigere eller slette en lukket faktura
  • redigere eller slette en betaling
  • redigere eller slette en bogføringsjournal (ekstra> økonomi> bogføringsjournal)
 • Forbedret patient identifikation
  Du har nu mulighed for at tilknytte en dato til identifikationerne – for eksempel udstedelsesdatoen på passet. Vi har også udvidet patient identifikations eksporten (ekstra> eksport> eksport identifikation), så den nu indeholder: Kunde id og navn, patient id og navn, beskrivelse af id (fx pas), dato for identifikationen (fx udstedelsesdatoen) og identifikationsnummeret (fx transponder nummer/ microchipnummer).
 • Konfigurerbare leverandør betalingsbetingelser
  Du har nu mulighed for at definere leverandørens (kundetype; leverandør) betalingsbetingelser indefra kundekort> økonomi fanen; vælg blot det relevante antal uger, og klik på gem. Alle fremtidige fakturaer fra denne leverandør, vil blive pålagt denne betalingsbetingelse. Obs: Betalingsbetingelserne kan overskrives på individuelle fakturaer (via ekstra> økonomi> kreditorer, åbne poster> [vælg fakturaen der skal rettes]).
 • Skjul produkter i patientjorunalen
  Hvis du bruger produkter, der ikke er journalrelevante, kan du nu skjule dem. Gå blot til ekstra> produkter> produkter> [vælg et produkt]> produktinformation og sæt “skjul i patientjournalen” til ja (dette inkludere også produkter der er i kombiprodukter). Nu vil du kunne se filteret “vis skjulet produkter” i patientjournalen. Obs: Ufakturerede produkter vil altid være synlige i patientjournalen.
 • Lettere bogføring af leverandørsfakturaer
  Vi har gjort funktioner  at registrere leverandørfakturaer (ekstra> økonomi> leverandørsfaktura). Nu har er både leverandør- og omkostningstypefeltet automatisk ifyld – du skal nu blot starte med at taste, så gør Animana resten.