New Features

Det er med glæde at IDEXX Animana og SkyVets kan fortælle om v2.9. I denne version er der kommet flere nye funktioner og forbedringer – nogle af disse er fremhævet for dig herunder. For mere information, kontakt venligst SkyVets support på 8988 4166 eller support@skyvets.com.

 • Rollestyring (tilladelser) og menu opdatering
  På grund af forbedringer i Animanas rollesyring, vil menu punkter (brugeren ikke har tilladelse til) nu blive skjult. Fx har en bruger ikke tilladelse til at se et menu punktet, vil den ikke længere være synlig. Dette gør menuen mere simpel, så det kun relevante punkter der er synlige. Vær opmærksom på at brugerrettighederne ikke ændres – brugeren kan måske se mindre, men de kan stadigvæk bruge de samme funktioner! Glem ikke at du kan opsætte rollestyringen i ekstra> generelle indstillinger> rollestyring, og at brugere kan tildeles roller i ekstra> generelle indstillinger> brugerstyring (forudsat du har rettigheden).
 • Tillad betalinger på betalte fakturaer
  Når du registere transaktioner (økonomi> kasse/bank), kan du nu vælge og vises betalte fakturaer, når du skal tilføje en ny transaktion – det gør det muligt for sig, at tilføje betalinger på dem. Kryds af feltet “vis betalte fakturaer for“, og vælg det relevante år. Siden vil automatisk opdatere oversigten.
 • Flere flette koder er nu tilgængelige.
  Når en skabelon oprettes (fx en brev- eller e-mail skabelon i ekstra> marketing> tekster), kan du nu vælge følgende nye flette koder; kunde mobilnummer, kunde fødselsdato og CPR/CVR nr.
 • Brugerdefinerede dokument nummerering for betalinger
  Du kan nu konfigurere formatet for alle betalings- og bilags transaktioner. Nummereringens systemet kan blive defineret af et præfiks, år, start nummer og nummerlængde. For eksempel kan du oprette XYZ-ÅÅÅÅ-00001 eller ABC-YYYY-01 format.  Denne indstilling kan slås til ved at kontakte SkyVets support.
 • Nye profiler føjet til Vetscan VS2 analyser
  Avian/Reptilian og Critical Care profiler er nu blevet tilføjet Animana til VS2 analysatoren.