Patientjournaler

Fuldt ud elektroniske journaler, der indeholder besøgshistorik, laboratorieresultater, digitale billeder, fotos og videoer, som kan give et hurtigt 360-graders overblik over patientens status.

Del dine patienters journaler med patientens ejer eller din kollega med kun 2 klik.

Fuldstændigt brugerdefinerbare undersøgelsesskemaer og protokoller (bibliotek med standardiserede protokoller).

Kalender

Fuldstændigt brugerdefinerbare konsultationstyper.

Træk og slip-funktioner

Synkroniseres med kalenderen på din smartphone

Kan bruges samtidigt af flere ansatte, som befinder sig på forskellige steder.

Automatiske påmindelser

Nemme, automatiske påmindelser sikrer at dine patienter aldrig går glip af den pleje, de fortjener.

Påmindelser kan udløses af et produkt eller en service, som er tilføjet en faktura, eller de kan føjes til enhver patients journal efter behov. Opret automatiske meddelelser (e-mails og sms), som du kan indstille, så du ikke behøver tænke mere på dem i hele patientens levetid.

Påmindelse om konsultation

Det er slut med glemte konsultationer: Animana gør det hurtigt og let at oprette og sende påmindelser om konsultationer til kunder via sms eller e-mail – det kræver bare nogle få klik.

Integration af laboratoriet i klinikken

Tovejsintegration med dine IDEXX-analyseapparater. Send dine anmodninger direkte fra patientens fil, så importeres resultaterne automatisk.

Importér resultaterne elektronisk fra store ikke-IDEXX-analyseapparater, herunder Menarini (AutionMicro PU4210 og PU4010, Exigo, Medonic, Spotchem EL, Spotchem EZ, Menarini V-sight) og Scil VetABC.

Integration af IDEXX-referencelaboratorium

Spar tid, og undgå formularer i papirform.

Bestil dine laboratorietests direkte fra patientens fil – via ordremodulet i VetConnect Plus – så vedhæftes laboratorieresultaterne automatisk patientens journal.

Kundekommunikation

Sender din praksis jævnligt personlige nyhedsbreve ud til jeres kunder? Hvis ikke, vidste du så, at det er en god måde at øge kundetilfredsheden på – og derved øge indtægten? Redigeringsprogrammet til nyhedsbreve i Animana indeholder alle de redskaber, du skal bruge for at skabe gode personlige nyhedsbreve med et flot layout, inklusive billeder og logoer. Din kunde vil elske det. Gør det på din måde!

Onlinebooking

logo-vetstoriaLad kunderne selv booke deres konsultationer i fritiden, og spar receptionistens dyrebare tid.

Læs om det: Animana gør det muligt for kunderne selv at booke deres konsultationer online..

Vægtoversigt og diagram

Hold øje med patientens vægt vha. Animanas grafiske præsentation af patientens vægt over tid. Dermed får du mulighed for hurtigt at opdage eventuelle vækst- eller vægtproblemer.

Loyaltitetsprogram

Alle vil gerne have loyale kunder i deres praksis. Animana hjælper med at øge indtægten fra tilbagevendende kunder gennem loyalitetskort, der kan tilpasses og administreres fuldt ud. Loyalitetssystemet har bidraget til øgede indtægter i mange af vores praksisser. Vil du have loyale kunder? Så står vi klar til at hjælpe dig!

Forbindelse med digitalt røntgenudstyr

Animana kommunikerer med dit digitale røntgenudstyr. På denne måde kan du gemme billeder direkte i den relevante patients fil, så de kan sendes til kunden via e-mail. Dette er yderst tidsbesparende for alle praksisser, der har digitalt røntgenudstyr.

Landmandens portal

Lovgivning … Der er travlt i dyrlægebranchen, især for praksisser, der behandler større dyr. Besøgsformularer, hvor den administrerede medicin, vaccinationsplaner, tuberkulosestatus og meget andet er angivet. Disse indeholder en overvældende mængde oplysninger, som sendes pr. post og via e-mail. Nu er det slut med det. Animana har udviklet en logonportal, så landmanden kan få direkte adgang til alle oplysninger vedrørende sine dyr online

Automatisk fakturering

Vidste du, at 20-25 % af alle dyrlægeopkrævninger overses å ikke faktureres videre til klienterne? Animana hjælper dig med at reducere de oversete opkrævninger ved automatisk at oprette en faktureringspost, når en service eller et produkt knyttes til en kunde. Fakturaer kan betales med det samme, eller de kan sendes til kunden pr. post.

Dagsafslutning

Animana gør det let at slutte dagen af med en oversigt over dagens transaktioner, og det gør det muligt for dig at afstemme bøgerne med en enkel kasseoptælling. Validering og rapportering gør det let at finde og løse eventuelle fejl med det samme.

Administrationsrapporter

Hold styr på dine nøgletal, og motiver dine teams vha. administrationsrapporter, der er nemme at tilpasse.

Synes du om kernefunktionerne?

Bed om en gratis demonstration af animana nu!

Demo