Højdepunkter i Animana – Version 3.15

Animana 3.15 indeholder flere nye funktioner og forbedringer.

Vi anbefaler kraftigt, at du læser disse udgivelsesnotater omhyggeligt for at holde dig opdateret med de foretagne ændringer. For mere information, se de forskellige Vidensbase-artikler, der er knyttet til hele dette dokument.

 

Klientadresse vist i patient søgning

Nu kan du, når du søger efter en patient eller klient i Animana, straks se kundens adresse i søgeresultaterne. I vores seneste kundetilfredshedsundersøgelse fortalte lærte vi, at I ude i klinikkerne manglede en nemmere måde at kunne se kunders adresser, når I søgte efter patienter i Animana. I 3.15 har vi opgraderet søgefunktionen til at gøre netop det. Klientens gadenavn og bynavn vises nu, når du søger efter patienter i søgekriterier, hvor patientnavnet er inkluderet i et søgeresultat. Dette omfatter også patientsøgninger ved hjælp af Klient (inaktiv) filter Søg og Patient (inaktiv) Søg.

 

Forbedret filtrering på patient- og klientfiler

For at forbedre din visning af patient- og klientfiler har vi forbedret filtreringsindstillingerne på to måder. For det første har vi tilføjet den nye kategori af ‘Andet’, som omfatter alle de elementer, der for øjeblikket ikke har deres egen filtreringsafkrydsningsfelt, f.eks. protokoller, forsikringskrav og laboratorieresultater.

For det andet har vi tilføjet en mulighed for at vælge eller fravælge alle filterindstillinger øverst i menuen, hvilket sparer tid for individuelt at vælge eller fravælge filterindstillinger og give et mere bekvemt overblik over de oplysninger, du vil se i filen.

 

Nyligt tilgængelige IDEXX IHD-tests

Med denne softwareudgivelse har vi udvidet en række IDEXX In-House Diagnostics-tests, der er tilgængelige inden for In-House Analysis-testmenuen i Animana. Under Catalyst One og Catalyst Dx (R) Chemistry analystorer, kan du se muligheder for både C-Reactive Protein slide og SDMA. Udnyt forbindelsen mellem Animana og In-House Diagnostics for at drage fordel af tovejs integrationen.

Hvis du har IDEXX in-house udstyr, men endnu ikke har oprettet forbindelse til Animana, så tøv ikke med at kontakte vores supportteam for at komme i gang.

 

Besvar alle inkluderer nu den originale afsender

Indtil version 3.15 inkluderede funktionen ‘svar på alle’ i meddelelser alle, bortset fra den oprindelige afsender af meddelelsen. Dette blev vi opmærksomme på i vores sidste kundetilfredshedsundersøgelse, hvorfor vi har løst dette problem i Animana 3.15.

Nu, når du vælger ‘svar på alle modtagere’ på en besked, vil dit svar gå til alle, herunder den oprindelige afsender.

 

Vi håber du nyder at arbejde med de nye funktioner og forbedringer, vi har introduceret i Animana 3.15. Hvis du har spørgsmål om nogen af ​​ændringerne i 3.15, så tøv ikke med at tjekke Vidensbasen eller kontakte Animana kundesupport idexx-animana-support-nordics@idexx.com.