Højdepunkter i Animana – Version 3.16

Animana 3.16 indeholder flere nye funktioner og forbedringer.

 

Højdepunkter i Animana – Version 3.16

Animana 3.16 indeholder flere nye funktioner og forbedringer.

Vi anbefaler kraftigt, at du læser disse udgivelsesnotater omhyggeligt for at holde dig opdateret med de foretagne ændringer. For mere information, se de forskellige Vidensbase-artikler, der er knyttet til hele dette dokument.

 

Introduktion til den nye Indhold Administer

Oprettelse af klientkommunikationsskabeloner til e-mail og bogstaver er nu meget forbedrede på grund af udskiftningen af ​​’Administrer indhold’. Du kan nu kopiere og indsætte fra Microsoft Word-dokumenter, mens formateringen beholdes.

Du kan trække og slippe billeder direkte fra din maskine til skabelonen og placere dem, hvor de vil have den ønskede virkning. Vi har introduceret nye skrifttype farver og en standardisering af skrifttypestørrelser og meget mere.

Da den nye Indhold Administer løser og forbedrer mange af problemerne fra det tidligere Administrer indhold-værktøj, kan dette have indflydelse på formatering af nogle af dine eksisterende indholdskabeloner, f.eks. ved at tilføje ekstra mellemrum og sideskift på steder, hvor disse ikke fungerede korrekt i det gamle Administrer indhold-værktøj.

Tag et øjeblik til at gennemgå artiklen i vores videnbase på dette og andre punkter, du skal tage i betragtning ved brug af det nye værktøj. For flere tips og læringsværktøjer om hvordan du bruger det nye klientkommunikationsskabers værktøj, klik her.

 

Separat rolle tilladelse til at kunne oprette brugerdefinerede protokoller. 

Nu kan flere praktiserende medlemmer overlades af adminbrugeren til at oprette brugerdefinerede protokoller uden at kræve fuld adgang. Brugerdefinerede protokoller er en kerneegenskab i Animana og kan bruges dagligt for at sikre, at bedste praksis og standardprocedurer i klinikken udføres til fulde.

Du kan også udføre rapportering om brugerdefineret protokolbrug, hvilket gør det til en effektiv måde at samle statistikker på. For at se, hvordan du opretter brugerdefinerede protokoller, klik her.

 

Kreditfakturaer og kreditbalancer filter.

På debitorlisten i Animana er det nu muligt at filtrere kreditfakturaer væk, dvs. fakturaer, hvor det udestående beløb skyldes kunden. Du skal blot vælge at ekskludere kreditfakturaer i den nye rul-ned funktion, der er tilføjet filterindstillingerne øverst på siden.Det er nu også muligt at ekskludere kreditbalancer fra listen Outstanding Invoices i Animana. dvs. når den samlede udestående mængde fra en enkelt eller flere fakturaer for en klient er en værdi skyldig til kunden. Du kan vælge at inkludere eller skjule dette fra listen ved at bruge det tilføjede filter.

 

Forbedret ‘Excel Export’ rapport inklusive ekstra datakolonner tilføjet.

Faktura Detail Report – Vi har omdøbt rapporten ‘Excel Export’ til ‘Faktura Detail Report’ og ikke stoppet der med hensyn til forbedringer. Det er nu muligt at bruge et mere standard datointervalfilter, og vi har nu inkluderet flere data i denne rapport, f.eks. kundens postnummer, produktstregkode, total moms, moms%, samlet beløb eklsl. og inkl. moms og meget mere.
For en komplet liste over tilføjede kolonner, klik her.

Denne rapport kan bruges til at identificere produkter, der sælges pr. postnummer, og filtrere den efter analysegruppe, som vil vise benchmark-produkter. Din revisor kan også finde denne rapport nyttig

 

Nye fusionskoder tilgængelige i Indhold Administer

I Animana 3.16 har vi udvidet listen over fusionskoder tilgængelige på skærmbilledet Indhold Administer. Nu kan du, når du laver tekstbeskeder, breve, etiketter og e-mails, nemt indsætte oplysninger som henvisende Vet ID, patient forsikringsnavn eller batch udløbsdato med en simpel fusionskode valgt indenfor editoren.

 

Google Chrome

Animana har nu valgt Google Chrome til at være vores foretrukne browser, da det har vist sig at være en meget hurtig og pålidelig browser. Animana fortsætter med at understøtte andre browsere.

 

Vi håber du nyder at arbejde med de nye funktioner og forbedringer, vi har introduceret i Animana 3.16. Hvis du har spørgsmål om nogen af ​​ændringerne i 3.16 så tøv ikke med at tjekke Vidensbasen eller kontakte Animana kundesupport idexx-animana-support-nordics@idexx.com.