New Version

Højdepunkter i Animana – Version 3.19

IDEXX Animana 3.19 indeholder flere nye funktioner og forbedringer anført nedenfor:

 

New: Ventetidsrapport

IDEXX Animana er stolte af at introducere “Ventetidsrapport”, som kan findes under “Rapporter” menuen. Denne rapport giver klinikejere indsigt i at benytte ressourcer effektivt og forbedre kundetilfredsheden ved at overvåge ventetiden mellem forskellige stadier af aftaler. Resultaterne vises med angivelse af klientnavn, patientnavn og patientart, og du kan filtrere resultater efter dato, aftalegruppe og medarbejder. Rapporten virker ved at registrere tidspunktet for ændringer i udnævnelsesstatus og måle forskellene i disse. Hvis en aftale ikke er ændret i rækkefølge (f.eks. en aftale flyttet fra åben til betalt), kan du krydse “Inkluder ikke kronologiske statusser” boksen for at inkludere disse. Se venligst vores Vidensbase artikel: How do I generate a patient waiting time report?

 

Debitor eksport inkluderer klientens telefonnummer

Vi har forbedret debitor eksporten  (økonomi> debitorer, åbne poster> Excel Eksport), ved at tilføje en kolonne med klientens telefonnummer. Dette sparer dig tid ved ikke at åbne hver enkelt klientfil individuelt – så du nemt kan handle på udestående fakturaer. Hvis en klient ikke har et mobilnummer registreret, vælges det næste tilgængelige telefonnummer (undtagen faxnumre). For mere information, se venligst vores Vidensbase artikel: How do I remind my debtors?

 

Automatisk logout funktionalitet er forlænget

IDEXX Animana har reageret på behovet for at have en længerevarende mulighed for den automatiske logout-funktionalitet, der blev introduceret i den sidste udgivelse, for at støtte vores kunder med at holde deres data sikre. En ny logout-tid på 60 minutter er nu tilgængelig og kan vælges af praksisadministratorer under indstillinger> generelle indstillinger > Log ud efter inaktivitet.  For mere information, se venligst vores Vidensbase artikel: How do I change the automatic log out time?

 

Forhindre utilsigtet tab af data med Animanas autosave funktionalitet

Animanas autosave funktionalitet forhindrer automatisk utilsigtet datatab ved udfyldning af formularer som generelle konsultationer, e-mails, hesteundersøgelser, e-mail logbog og generelle besøgsformularer. Det kan aktiveres underindstillinger> generelle indstillinger > protokol. Praksisadministratorer kan definere tidsintervallet mellem hvert besøg. For mere information, se venligst vores Vidensbase artikel: General setttings

 

Finansiel forberedelse til 2019

DEXX Animana hjælper dig med at forberede dig til slutningen af ​​året – fra 1. januar 2019 kan du kopiere journalposteringer fra et foregående år, så logninger kopieres med hovedbogstal i tilknytning til det tilsvarende år. Vi har også også rettet en lille fejl til betalingsforskelle – i Extra > økonomi > kontoplan, hovedbogen for betalingsforskelle er nu korrekt vist på debitorsiden af ​​resultatopgørelsen. For mere information, se venligst vores Vidensbase artikel: How do I add an entry to an accounting journal?

 

Vi håber, du nyder at arbejde med de nye funktioner og forbedringer, vi har introduceret i IDEXX Animana 3.19. Hvis du har spørgsmål om nogen af ​​ændringerne i 3.19, så tøv aldrig med at tjekke Vidensbasen eller tage i kontakt til Animana kundesupport.