Højdepunkter i Animana – Version 3.20

IDEXX Animana 3.20 indeholder flere nye funktioner og forbedringer anført nedenfor:

Introduktion: Kæledyrssundhedsplan (PetHealthPlan) Automatisk fornyelse

I denne udgave er vi spændte på at give jer mulighed for automatisk fornyelse af PHP’er. Det betyder, at planerne automatisk kan fornys ved deres slutdato – du behøver ikke længere at klare det selv! Planer kan oprettes med foruddefinerede varigheder på 6, 12, 18, 24 eller 36 måneder, og du kan beslutte, om du vil have planen til automatisk fornyelse.

Når planerne automatisk fornyes, nulstilles maksimale produktkvoter også. For at lære at oprette og tildele en automatisk fornyelsesplan til en patient, følg vejledningen her: How do I automatically renew a health plan subscription?.

HUSK: Hvis du har planer knyttet til patienter med en eksisterende slutdato, er det 12 måneder eller mere fra denne udgivelse, vær opmærksom på, at slutdatoen og fornyelsesstatusen for disse planer er blevet ændret for at imødekomme de nye fornyelsesplaner, og du skal gennemgå sådanne planer. Vi ændrer imidlertid ikke eksisterende PHP-kurve forbundet med patienter, og også faktureringscyklusser, hvis de er lavet fra Animana. For mere information om hvordan eksisterende sundhedsplaner påvirkes, se venligst vores vejledning her: One-time change management of existing Pet Health Plans for the 3.20 release.

Prisliste opdateringer

2019 IDEXX Reference Laboratories og In-House Diagnostiske priser lister er tilgængelige fra 7. december i Animana. Derfor kan du fra denne dato og fremover opdatere dine IDEXX produkter som forberedelse til 2019. Klik her for at lære at opdatere dine leverandørproduktpriser i Animana: How do I update my product prices?

Vi håber, du nyder at arbejde med de nye funktioner og forbedringer, vi har introduceret i IDEXX Animana 3.20. Hvis du har spørgsmål om nogen af ​​ændringerne i 3.20, så tøv ikke med at tjekke Vidensbasen eller kontakte Animana kundesupport.