Højdepunkter i Animana – Version 4.0

Denne version af Animana indeholder flere fejlrettelser, sikkerheds- og præstationsforbedringer og flere nye baggrundsfunktioner og forbedringer, som du finder nedenfor:

Kreditfakturaer

Nem kreditering for fakturaer Vi har udviklet en ny funktion, som giver dig mulighed for nemt at behandle afkast og tilbagebetalinger og foretage korrektioner for fejlagtige fakturaer. Disse ændringer er en del af vores større planer om at forbedre lagerstyringen indenfor Animana og testes for øjeblikket af nogle af vores kunder. Herefter vil funktionaliteten blive stillet til rådighed for alle kunder. For at læse mere om, hvordan kreditering vil fungere for dig, klikker du her.

New Application Programming Interface (API)

Vi begyndte forarbejdet til en hurtigere og lettere metode til Animana’s kommunikation med 3. parter. Den nye API vil forbedre de nuværende muligheder for sikker dataudveksling mellem Animana og andre applikationer, således at vi kan arbejde bedre med andre partnere.

Fra maj 2019 har vi de første dataelementer til rådighed for integration og over tid vil vi gøre flere dataelementer tilgængelige via API’en. Se venligst den nyeste API dokumentation for at se, hvad der er tilgængeligt.

Hvis du har spørgsmål til denne udgave, så tøv ikke med at tjekke Vidensbasen eller kontakte Animana Kundesupport.