Højdepunkter i Animana – Version 4.1

Denne version af Animana indeholder flere fejlrettelser, sikkerheds- og præstationsforbedringer og flere nye baggrundsfunktioner og forbedringer, som du finder nedenfor:

Ny IDEXX Smart Flow integration

Smart Flow er erhvervet af IDEXX i 2018 og er et revolutionerende workflow optimeringssystem, og vi er stolte af at introducere det første integrations trin. Begyndende med Animana version 4.1 kan du sende en patient til Smart Flow ved blot at klikke på knappen ”Send til Smart Flow” i patientfilen.

For mere information, klik her: How do I send patient information to Smart Flow?. For at aktivere integrationen, se venligst Vidensbasen: How do I connect Smart Flow with IDEXX Animana?. For mere information om IDEXX Smart Flow, besøg venligst animana.com/smartflow.

Practice lokation nu tilføjet til opgaver

Når du opretter generelle eller personlige opgaver, er du nu i stand til at tilknytte opgaven til en bestemt praksisplacering. Derfor kan du også søge efter opgaver knyttet til enten en bestemt placering, alle steder eller uden tildelt placering. Dette vil være en stor fordel for praksisser med flere afdelinger, hvorefter du kan finde opgaver til en placering hurtigere.  For mere information, se vores Vidensbase artikel her: How do I create and manage tasks?

Hvis du har spørgsmål til denne udgave, så tøv ikke med at tjekke Vidensbasen eller kontakte Animana Kundesupport.