Ny IDEXX Animana Update: Highlights fra version 4.3

Denne version af Animana indeholder flere fejlrettelser, sikkerheds- og præstationsforbedringer og flere nye baggrundsfunktioner og forbedringer, som du finder nedenfor:

VIGTIGT: Ændringer i kreditfunktionalitet

Som mange af jer har anmodet om, tager vi de første skridt til at forbedre Animanas lagerstyringsfunktionalitet, hvilket giver større muligheder og sikrer, at din praksis er opdateret. Som en del af disse forbedringer ændrer vi den måde, hvorpå returneringer, tilbagebetalinger og rettelser kan foretages. Fra denne udgivelse skal du gøre det via den nye “Kreditfaktura” -funktionalitet, som du vil se, når du ser den oprindelige faktura, hvis du ønsker at behandle en retur, refundere eller foretage korrektioner på en faktura. Muligheden for at udstede en kredit ved at tilføje et produkt med negativ mængde vil ikke længere være til stede. For at læse mere om, hvordan kreditter vil fungere, klik her.

Disse introduceres for at:

  • Gøre det lettere at genskabe en hel faktura med et par klik, hvis der skal foretages rettelser på grund af interne fejl. Det betyder, at dine kunder ikke længere vil blive forvirrede af flere faktura, og samtidig opretholde et passende revisionsspor.
  • Eliminere problemer, hvor beholdningen er forkert justeret på grund af negative faktura detaljer.
  • Sikre overholdelsen af de finansielle bestemmelser.
  • Tillade os yderligere forbedring af Animana’s lagerstyringsfunktioner

Bestil IDEXX Reference lab tests direkte fra patient filen

Bare klik på ‘Reference Lab’ knappen inde i patient filen og derefter vil VetConnect Plus delen med det samme åbnes i Animana, læs mere.

IDEXX Progesterone test er nu tilgængelig

Vi har tilføjet Catalyst Progesterone testen til “In-Clinic Analysis” test listen i Animana. Denne test er tilgængelig for Catalyst Dx og Catalyst One analysers, bare klik på “In-Clinic Analysis” knappen i patient filen, vælg din Catalyst Dx eller Catalyst One analyser, og vælg derefter “Catalyst Progesterone” testen.

Hvis du har spørgsmål til denne udgave, så tøv ikke med at tjekke Vidensbasen eller kontakte Animana Kundesupport.