Om Animana

Animana blev grundlagt i 2000 af Bas van Ecke og Sebastiaan Massizzo. Med uddannelse inden for veterinærmedicin og software engineering og praktisk erfaring med praksis styringssystemer, havde de al den rigtige viden og de rette færdigheder til at udvikle et software system, som veterinærpraksisser havde brug for; Animana.

Animana startede med fokus på smådyr og ambulatoriske hesteklinikker, men gennem årene udviklede Animana sig til en omfattende pakke, som kunne opfylde behovene i en hvilken som helst praksis uanset størrelsen og arten de arbejder med.

Den 30. oktober 2014 blev Animana erhvervet af IDEXX Laboratories, som er førende inden for innovation i kæledyrssundhed, for at realisere den fælles vision om at hjælpe veterinærpraksisser med at drive deres virksomheder effektivt og styre deres daglige aktiviteter, så de kan koncentrere sig om at praktisere medicin. Fra da af blev Animana rebranded som IDEXX Animana.

Nu består IDEXX Animana-teamet af over 60 personer, opdelt i fem hovedafdelinger: Produktstyring og udvikling, Kundesupport, Professionel service, Marketing og Salg. Fordi de fleste medlemmer af Animana holdet har bånd til veterinærverdenen, er de i stand til at bygge bro over kløften mellem softwareudvikling og dagliglivet i en travl dyrlægepraksis.

IDEXX Animana sigter mod at forenkle livet for personale gennem innovative funktioner og fremragende kundeservice. Animana tror på løbende forbedringer og arbejder tæt sammen med kunder og veterinærsamfundet for at forbedre platformen for at sikre, at den altid er opdateret.

Da IDEXX Animana optimerer både administrationen af ​​en praksis og kommunikationen med klienter, sparer den værdifuld tid, der kan bruges på, hvad der er mest brug for: mere pleje til klienter og patienter.