Om Animana

Om Animana
Animana blev grundlagt år 2000 af hollænderne Bas van Ecke og Sebastiaan Massizzo. Med baggrund i dels veterinær- og dels IT-branchen startede de en visionær udvikling af et web-baseret journal- og administrationssystem til veterinærbranchen. Afsættet var familiedyrspraksis; men med det mobile internets introduktion udvikledes systemet til at omfatte alle typer af veterinærpraksis.

Animana blev den 1. november 2014 købt af amerikanske Idexx, der i Europa mest er kendt for deres laboratorieudstyr og -services. I USA er Idexx også store på praksis systemer med Cornerstone løsningen. Denne er dog ikke skalerbar og ikke web-baseret, hvorfor den ikke vurderes som det bedste fremtidige bud til det Europæiske marked. Dette mener Idexx, som vi, at Animana er.

Animana teamet består lige nu af 30 personer og udvides i samarbejdet med Ideex. Animanas ambitiøse vision er: Gennem innovation, 1. klasses service og lynhurtig respons på udvikling i veterinærbranchen vil Animana være klar til fremtiden før andre opdager den er der.